H4AC 
 Hart, Hoop, Hulp en Handen voor Afghaanse Christenen  

Afgeronde acties


In januari 2024 hebben we in opdracht van de kinderafdeling in ZorgSaam Ziekenhuis te Terneuzen mijlpaalkaarten ontworpen voor prematuur geboren kindjes die bij hen zijn opgenomen. Wat zijn ze schattig hè? De opbrengst is €212,46, als de setjes op zijn en er bijbesteld worden loopt dit bedrag nog op! 

24 november 2023 mocht Ferdinand presentatie en activiteiten verzorgen rond het onderwerp 'christenvervolging' voor de jeugdvereniging van de kerk in Middelburg Centrum. 

Het was een hele fijne avond. De jongeren kwamen met een zelfbedachte actie, namelijk een taart per opbod verkopen, dit was een groot succes en bracht €527,- op voor Afghaanse christenen!

Hartelijk dank voor jullie inzet, vrijgevigheid en gezelligheid! 'Oog in oog met een christen uit Noord-Korea'

 Donderdagavond 16 november 2023 kwam broeder Lee (schuilnaam) en vertelde zijn verhaal en dat van de gelovigen in Noord-Korea. Hij is in dit land geboren en getogen. Via hem kregen we een uniek kijkje in het meest gesloten land ter wereld.

Stichting HVC organiseerde deze avond samen met werkgroep H4AC. Zo kwam het verhaal van de vervolgde Kerk letterlijk en figuurlijk dichtbij!

Daarnaast genoten we van prachtige muziek van Mannenkoor Salomo! Klik hiernaast voor een kleine impressie.

We hopen dat deze avond de aanwezigen geraakt heeft en er aan de oproep tot aanhoudend gebed voor hen gehoor gegeven mag worden!

De avond vond plaats in het Calvijn College Goes, Klein Frankrijk 19. Vrijdagavond 3 november 2023 hielden we een  zangmoment met lichtjesspeurtocht!! Deze week stond voor velen in het teken van halloween, het feest van duisternis en dood. Samen hebben we deze avond daarom gezongen van God die een Licht voor deze duistere wereld is!! De kinderen speurden met een lampion op het terrein naar lichtjes, roosterden marshmallows op het vuur, we zongen samen en aten heerlijke erwtensoep of dronken een bekertje glühwein! Wat was het een prachtige avond, allen hartelijk dank voor jullie komst! 


De avond bracht €514,- op voor het goede doel!Zaterdag 30 september vond het concert met thema 'vervolging' plaats in de Nieuwe Kerk in Middelburg! Het was een prachtige en indrukwekkende avond...

Vocaal ensemble Voice Four, het Walchers Mannenkoor en soliste Janneke den Herder - de Boer verleenden hun medewerking.

Muziekintro's werden verzorgd door Herman Meijer, spreker namens stichting Hulp Vervolgde Christenen.

De opbrengst van €5424,- kwam ten goede aan onze vervolgde medemens in Afghanistan.

Was jij verhinderd om fysiek aanwezig te zijn? Je kunt het concert ook online terugkijken! Klik hier om het programmaboekje te downloaden!!Mathilde van 'HOEZEE!' stond zomer 2023 met haar mooie kaarten op de  goede doelen markt  op camping Schoolzicht in Aagtekerke. Ze maakte €75,- over voor Afghaanse vervolgden! Hartelijk dank, Mathilde! 
Wij organiseerden 1 juli 2023 een  kofferbakverkoop!!!

In de ochtend gooide de regen roet in het eten, maar na verplaatsing van de verkoop naar de middag van 15-18u hadden we zelfs een zonnetje! Wat was het gezellig!!

Hartelijk dank voor jouw bijdrage

op wat voor manier dan ook! De opbrengst was 2601,56!!

Sponsors kofferbakverkoop:

DON Risicobeheer
Slagerij Wisse Arnemuiden
Timmerbedrijf de Landmeter
Piet Voskamp Fietsspecialist
Albert Heijn de Kok Domburg
Loon- en verhuurbedrijf Melse-Maljaars
Bouwbedrijf Meliskerke
Gebr. Weststrate
(klik om te vergroten)

Vaderdagactie!!

Wij verkochten prachtige vaderdag pakketten: een emmer met de bestickering 'op jou kan ik bouwen' gevuld met allerlei lekkers.

Een groot deel van de inhoud werd gesponsord door de volgende bedrijven: Jumbo Slingerland in Krabbendijk, Albert Heijn de Kok Domburg, Zuivelhoeve Aagtekerke, De Prelaat Westkapelle, Bakkerij de Kok Arnemuiden, Miep Nieuwerkerk, Wilthagen Tholen en Slagerij Wisse Arnemuiden

Hiermee werd het prachtige bedrag van €2966,68 opgehaald! Een lieve gever vulde het bedrag aan tot €3000,-!! Hartelijk bedankt voor al jullie bestellingen!
De bestelperiode van de potgrondactie is voorbij. Landelijk staat de teller van de actie Plant een Bijbel op 6.993 Bijbels voor christenen in vervolging en armoede! Dit jaar is er aanzienlijk meer potgrond verkocht, maar zijn er wat minder losse donaties binnengekomen. Bij onze verkooppunten in Krabbendijke werden 140 zakken besteld, in Aagtekerke 219 en Westkapelle 179! Een prachtig resultaat! Na God hartelijk dank voor alle bestellingen! Het maken en monteren van een film van de Muskathlonreis naar Zuid-Korea in september 2022 voor de Muskathleten heeft het bedrag van €1140,- opgebracht voor christenen in Afghanistan.
Het Walchers Mannenkoor organiseerde op 31 oktober 2022 een avond in het teken van Hervormingsdag. De collecte deze avond was bestemd voor Afghaanse Christenen en bracht een prachtig bedrag van €1970,- op! Hiernaast zie je de flyer die in het programmaboekje was opgenomen.