H4AC 
 Hart, Hoop, Hulp en Handen voor Afghaanse Christenen  

Santine stelt zich voor...


"Mijn naam is Santine Wisse, getrouwd met Jaco en  samen hebben we 3 kinderen, 2 meisjes en een jongen. We wonen in Westkapelle en we hebben een slagerij in Arnemuiden.

Mijn verlangen om wat voor de medemens te kunnen betekenen was er, maar ik wist niet hoe en wat precies. Ik heb het in gebed bij de Heere neergelegd. Want zonder Hem kunnen wij niets doen. 

Mijn interesse in Afghanistan was gegroeid door een documentaire die ik keek over het leven met de Taliban, zo schrijnend. Als je dan bedenkt hoe bevoorrecht wij zijn om in vrede samen te kunnen komen rondom Gods woord. En dat het in veel landen niet mogelijk is vanwege vervolging, dan krijgt wat Paulus zegt ‘En als één lid lijdt, lijden alle leden mee’ een hele andere betekenis. Het is onze Bijbelse opdracht om elkaars lasten te dragen (Gal.6:2). En zo viel er een folder op de mat van H4AC met de vraag of er mensen zijn die zich willen aansluiten bij de werkgroep? En dat wil ik! Ik zag het als Gods leiding, om zo wat bij te kunnen dragen aan hulp voor vervolgde Christenen in Afghanistan. Dat kunnen we niet zonder de hulp van de Heere en gebed, het krachtigste wapen! Bid u mee?"


Terug naar de werkgroep.